Forum Search:
Forum.Brain-Cluster.com: Brain Cluster Technical Forum
Ultimate forum for Technical Discussions

Home » Microsoft » Windows Server » Active Directory » Re: GPO/ESC enabled
Re: GPO/ESC enabled [message #160590] Wed, 02 September 2009 08:03 Go to next message
integralli  is currently offline integralli  United States
Messages: 1
Registered: September 2009
Junior Member
But then I get an error when viewing the settings of the GPO within the
GPMC

"An error occurred while generating report:
An unknown error occurred while the HTML report was being created."
do you know how can I fix this ?


--
integralli
------------------------------------------------------------ ------------
integralli's Profile: http://forums.techarena.in/members/40221.htm
View this thread: http://forums.techarena.in/active-directory/478601.htm

http://forums.techarena.in
Re: GPO/ESC enabled [message #160592 is a reply to message #160590] Wed, 02 September 2009 08:54 Go to previous messageGo to next message
florian  is currently offline florian  Switzerland
Messages: 484
Registered: July 2009
Senior Member
Howdie!

integralli schrieb:
> But then I get an error when viewing the settings of the GPO within the
> GPMC
>
> "An error occurred while generating report:
> An unknown error occurred while the HTML report was being created."
> do you know how can I fix this ?

Check whether the following helps you:
http://www.frickelsoft.net/blog/?p=67

Cheers,
Florian
--
Microsoft MVP - Group Policy
eMail: prename [at] frickelsoft [dot] net.
blog: http://www.frickelsoft.net/blog.
Maillist (german): http://frickelsoft.net/cms/index.php?page=mailingliste
Re: GPO/ESC enabled [message #160593 is a reply to message #160590] Wed, 02 September 2009 08:57 Go to previous message
aceman  is currently offline aceman  United States
Messages: 5816
Registered: July 2009
Senior Member
"integralli" <integralli.3xw3jb@DoNotSpam.com> wrote in message
news:integralli.3xw3jb@DoNotSpam.com...
>
> But then I get an error when viewing the settings of the GPO within the
> GPMC
>
> "An error occurred while generating report:
> An unknown error occurred while the HTML report was being created."
> do you know how can I fix this ?


You are responding to a post from 3 years ago. Your infrastructure is
different than others, including the original poster. Service pack and other
updates have possibly fixed it since 2006.

It is best that you start a new thread stating the problems you are seeing
and providing whether you see any event log errors, other issues, operating
sytem type and service pack level, as well as an ipconfig /all. This type
of info will help us evaluate the problem in order to provide a more timely
response.

--
Ace

This posting is provided "AS-IS" with no warranties or guarantees and
confers no rights.

Please reply back to the newsgroup or forum for collaboration benefit among
responding engineers, and to help others benefit from your resolution.

Ace Fekay, MCT, MCTS Exchange, MCSE, MCSA 2003 & 2000, MCSA Messaging
Microsoft Certified Trainer

For urgent issues, please contact Microsoft PSS directly. Please check
http://support.microsoft.com for regional support phone numbers.
Previous Topic:Forest to Forest trust?
Next Topic:Advice about changing DNS zone from Secondary to Primary/AD Integr
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jan 17 04:13:05 MST 2018

Total time taken to generate the page: 0.03785 seconds
.:: Contact :: Home ::Sitemap::.

Powered by: FUDforum 3.0.0RC2.
Copyright ©2001-2009 FUDforum Bulletin Board Software