Forum Search:
Forum.Brain-Cluster.com: Brain Cluster Technical Forum
Ultimate forum for Technical Discussions

Home » Microsoft » Windows Server » Active Directory » Successful logon/logoff is not getting logged
Successful logon/logoff is not getting logged [message #161534] Wed, 30 September 2009 04:42 Go to next message
RobW  is currently offline RobW  United States
Messages: 4
Registered: September 2009
Junior Member
In the security event log on my SBS 2003 server, successful
logon/logoff is not getting logged. I have the proper "success"
policies defined for this in the Domain Controller Security settings.
Consequently, my Barracuda 310 Web Filter will not work because it
relies on event 540 to authenticate users for content filtering.

Where would I start to diagnose and repair this? I know by default
the security logging is enabled on SBS 2003 so I don't know why this
one broke. There is no successful audits appearing. Only a failure
that pertains to one workstation with a SQL issue.

Thanks.


--
RobW
------------------------------------------------------------ ------------
RobW's Profile: http://forums.techarena.in/members/65084.htm
View this thread: http://forums.techarena.in/active-directory/1252901.htm

http://forums.techarena.in
Re: Successful logon/logoff is not getting logged [message #161535 is a reply to message #161534] Wed, 30 September 2009 05:30 Go to previous message
meiweb  is currently offline meiweb  Germany
Messages: 2225
Registered: September 2009
Senior Member
Hello RobW,

Please stick to your previous posting.

Best regards

Meinolf Weber
Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers
no rights.
** Please do NOT email, only reply to Newsgroups
** HELP us help YOU!!! http://www.blakjak.demon.co.uk/mul_crss.htm


> In the security event log on my SBS 2003 server, successful
> logon/logoff is not getting logged. I have the proper "success"
> policies defined for this in the Domain Controller Security settings.
> Consequently, my Barracuda 310 Web Filter will not work because it
> relies on event 540 to authenticate users for content filtering.
>
> Where would I start to diagnose and repair this? I know by default
> the security logging is enabled on SBS 2003 so I don't know why this
> one broke. There is no successful audits appearing. Only a failure
> that pertains to one workstation with a SQL issue.
>
> Thanks.
>
> http://forums.techarena.in
>
Previous Topic:what are right orders?
Next Topic:Windows Server Standard 2003 R2 and ADPREP
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 16 10:40:34 MST 2018

Total time taken to generate the page: 0.03432 seconds
.:: Contact :: Home ::Sitemap::.

Powered by: FUDforum 3.0.0RC2.
Copyright ©2001-2009 FUDforum Bulletin Board Software