Forum Search:
Forum.Brain-Cluster.com: Brain Cluster Technical Forum
Ultimate forum for Technical Discussions

Home » Microsoft » Windows Server » Windows Server General Help » code 10 ethernet driver failure
code 10 ethernet driver failure [message #163697] Thu, 04 June 2009 22:46 Go to next message
segue  is currently offline segue
Messages: 2
Registered: June 2009
Junior Member
I have 2003 server enterprise edition and the OS
detects and installs the via rhine II fast ethernet adapter driver
v3.43.0.439.

I've also tried different drivers which claim to be compatible for that
product with 2003 server.

What else can I do?

Cheers;

Segue
Re: code 10 ethernet driver failure [message #163699 is a reply to message #163697] Thu, 04 June 2009 22:56 Go to previous messageGo to next message
Dave Patrick  is currently offline Dave Patrick  United States
Messages: 560
Registered: July 2009
Senior Member
This article may help.

http://support.microsoft.com/kb/943104/



--

Regards,

Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
Microsoft Certified Professional
Microsoft MVP [Windows]
http://www.microsoft.com/protect


"segue" wrote:
>I have 2003 server enterprise edition and the OS
> detects and installs the via rhine II fast ethernet adapter driver
> v3.43.0.439.
>
> I've also tried different drivers which claim to be compatible for that
> product with 2003 server.
>
> What else can I do?
>
> Cheers;
>
> Segue
Re: code 10 ethernet driver failure [message #163728 is a reply to message #163699] Fri, 05 June 2009 17:48 Go to previous message
segue  is currently offline segue
Messages: 2
Registered: June 2009
Junior Member
Ah yeah thnx - I'll try windowsupdate for a possible driver revision then if
the hardware is still incompatible with 2003 I'll just install 2008 server
which I should have done in the first place.

"Dave Patrick" wrote:

> This article may help.
>
> http://support.microsoft.com/kb/943104/
>
>
>
> --
>
> Regards,
>
> Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
> Microsoft Certified Professional
> Microsoft MVP [Windows]
> http://www.microsoft.com/protect
>
>
> "segue" wrote:
> >I have 2003 server enterprise edition and the OS
> > detects and installs the via rhine II fast ethernet adapter driver
> > v3.43.0.439.
> >
> > I've also tried different drivers which claim to be compatible for that
> > product with 2003 server.
> >
> > What else can I do?
> >
> > Cheers;
> >
> > Segue
>
Previous Topic:Windows 2003 Server Group Policy Language Settings
Next Topic:RPC Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 22 03:22:47 EDT 2017

Total time taken to generate the page: 0.05040 seconds
.:: Contact :: Home ::Sitemap::.

Powered by: FUDforum 3.0.0RC2.
Copyright ©2001-2009 FUDforum Bulletin Board Software